Každá správná feministka má mít vlastní web

Není to tak dávno, co byl obor IT a tvorby webů výhradně mužskou doménou. Ale s tím je na čase skoncovat. Každá žena, která chce být víc než jen domácí puťka – a za to tady bojujeme, by měla mít nejen profil na Facebooku, ale i vlastní web.

4 důvody, proč žena potřebuje vlastní web

Tvorba webu dnes není vůbec nic náročného a muže k tomu opravdu nepotřebujete. Zde je pár hlavních důvodů, proč mít vlastní www stránku.

  • Vaše názory vyslyší tisíce žen

Určitě jste zaznamenaly velký nárůst žen, které začaly sdílet své názory na internetu a dnes mají komunity tisíců a tisíců následovnic. To jim umožnilo vyrůst a stát se ženami, kterými vždy chtěly být.

Na začátku můžete názory sdílet na sociálních sítích, a tím ovlivňovat své okolí. Takový sdílený obsah ovšem nikdy není váš a vaše práce může zmizet mávnutím kouzelného proutku muže jménem Mark Zuckerberg. Tvorba www vám umožní vlastnit veškerý vytvořený obsah a žádný muž (kromě hackera) vám ho nemůže znehodnotit, ať bude jeho proutek sebesilnější.

  • Nezávislost příjmů na mužích

Druhým, a pro řadu z nás důležitým faktorem, je vytvoření vlastního příjmu. Často jsou ženy v důsledku nerovnosti platů odsouzeny pracovat více. Tvorba web stránek umožňuje ženám vytvořit si pasivní příjem z reklam, díky kterému může svého muže setřít kdykoliv začne “mektat” zase něco o tom, jak musí hrozně moc pracovat, aby uživil rodinu.

Navíc – hlavní nerovnováha tkví ve výchově dětí. Jako žena jste uvázaná na tři roky k dítěti a muž si chodí v klidu do práce. Vy zatím doma postupně degenerujete a stáváte se služkou dítěte i svého muže. Skoncujte s tím a začněte tvořit vlastní web o tom, co vás baví. Časem na tom můžete vydělávat velmi slušné peníze.

  • Podpoříte feministické hnutí

Až si vlastní web vytvoříte, nezapomeňte na něm napsat něco o sobě a důvodech, které vás přiměly vytvořit vlastní web. Můžete tam také, pro ostatní sebevědomé ženy, přidat odkaz na náš web feministky.com, a tím nás podpořit.

  • Zvýšíte si sebevědomí

Říká se, že co neroste, to zakrní a odumře. A opravdu, pokud se nebudete dál rozvíjet a růst, přijdete o svou krásu, důvtip a sebevědomí. Proto začněte tvořit třeba blog, který vás přiměje rozšířit své znalosti. Viditelné výsledky vaší práce vás nadchnou a dodají nové sebevědomí, díky kterému se stanete pro muže rovnocennou sexy partnerkou.

Pro úplné začátečnice je vhodné začít s řešením zdarma, a pak webové stránky rozvíjet. Jako příklad snadného vytvoření webu můžeme jmenovat například projekt www.zombeek.cz, který vám umožní vytvořit web doslova na pár kliknutí.