Prožijte část dovolené v malebném penzionu Florián

penzion Pavlov

Příjemně se dají volné chvilky trávit takřka kdekoliv, ale pokud vás to láká na jižní Moravu, do centra produkce vína u nás, rozhodně byste neměli minout Pálavu, která nabízí mnoho krásných a zajímavých míst.

Příjemné prostředí pro trávení dovolené

Když se řekne letní dovolená, valná část Čechů si hned vybaví Chorvatsko či Itálii, ti bohatší snad i Egypt. Nicméně i v našich zeměpisných šířkách se nachází celá řada regionů, které stojí za to navštívit. Pálava je jistě jedním z nich.

Ve zdejším kraji se daří nejen vínu, ale také cyklistické a pěší turistice. Pokud chcete trávit dovolenou více u vody, v této oblasti se nachází i moderní aquapark. A samozřejmě jsou zde vinné sklípky, kde se můžete bavit až do aleluja třeba každý den. K tomu, abyste všechny tyto aktivity zvládli, budete potřebovat levné ubytování Pavlov.

Rodinný penzion

A proč zrovna Pavlov? Inu, když už pro nic jiného, tak alespoň kvůli tomu, že je z této obce blízko takřka kamkoliv byste chtěli vyrazit. Dokonce hned vedle se nachází místní hradní zřícenina, Děvičky.

A také proto, že penzion Pavlov nabízí výborné služby za hezké ceny. Vzhledem k tomu, že se jedná o docela atraktivní turistickou oblast, je to příjemné překvapení.

Vybavenost a velikost zdejších pokojů je nadprůměrná. Celkově je v penzionu k dispozici až 21 lůžek, nicméně nečekejte, že během sezóny bude některé z nich volné. Není to samozřejmě vyloučené, ale vždy je lepší si zarezervovat pokoje s dostatečným časovým předstihem.

V penzionu je rovněž možnost grilování a jeho součástí je i příjemně malebná restaurace, kde si můžete pošmáknout jak na místních specialitách, tak i na všeobecně známých jídlech. Velkým lákadlem je hlavně pestrý vinný lístek, což však vzhledem k poloze penzionu asi není nic překvapivého.